Lente expositie Ostara

Lente expositie Ostara   

World Art House    Elsteren 11    5855 AS    Well   

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

In de galerie van World Art House in Well valt dit voorjaar veel te genieten.

Corine van der Werf
Tot Pinksteren staan en hangen de kunstwerken Corine van der Werf in deze prachtige omgeving. Haar objecten bestaan uit oud en nieuw papier, uit textiel, foto’s en zowel natuurlijke als gevonden voorwerpen, die zij door de jaren heen verzameld heeft. Speciaal voor deze voorjaarsexpositie heeft Corine van der Werf ‘Ostara’ gecreëerd. Ostara is de Germaanse Godin van het Lente seizoen. De godin symboliseert de overwinning van het licht en het aanbreken van de vruchtbare periode: Lente.

Joop van Ulden
In de tuin zijn keramische vogelhuizen van keramist Joop van Ulden te vinden. Naast hun kunstzinnige uitstraling zijn deze vogelhuisjes ook praktisch: geen marter of ander roofdier kan het nest verstoren en ze zijn bestand tegen weer en wind, dus ze gaan jaren mee. Elk huisje is uniek. 

Theo Niermeijer
In het achterste gedeelte van de beeldentuin staan de metalen sculpturen van Theo Niermeijer (1940 – 2005). Beelden uit een vroegere periode (totempalen, opgebouwd uit liggende ovalen, met maan- en zonnetekens, spiralen, harten en maskerachtige gezichten) staan gebroederlijk opgesteld naast zijn nieuwe, meer abstracte beelden.

  • De expositie is geopend van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Eten en drinken in Well