Leudalrit Reserveren

Leudalrit   

Café/restaurant De Busjop    Busschopsweg 9    Heythuysen   

Vanaf    € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Ruitersportvereniging (RSV) Haelen organiseert wederom de Leudalrit. Dit is een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal. 

Het jaarlijkse evenement wordt dit keer in een nieuw jasje gestoken. Op drie verschillende manieren kunnen ruiters, menners en alle andere liefhebbers van paarden en pony’s deelnemen:

  • Enjoy the Ride: een route van 22 km, voor ruiters en koetsiers, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden. Start tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • Ride&Run: Paarden worden vergezeld door hardlopers (of omgekeerd). Beiden leveren een sportieve prestatie. Zij starten gelijktijdig voor een run van 5 km of 10 km. Voor startnummers en tijdwaarneming wordt gezorgd. Start tussen 09.00 en 11.00 uur.
  • Bixie-rit: Jonge ruiters kunnen vergezeld door een begeleider een pony-wandeltocht maken. Start tussen 12.00 en 14.00 uur.

De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen. Op de pauzeplaats zijn tegen betaling soep, broodjes, frisdrank verkrijgbaar.

Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen die (nog) geen eigen pony hebben onder begeleiding een ritje maken. Stal Cuijpers uit Roggel is met pony’s en instructeurs aanwezig bij de carréboerderij Kloosterhof.

Eten en drinken in Heythuysen