Lichtjestocht met Sinterklaas en zijn pieten

Lichtjestocht met Sinterklaas en zijn pieten   

Centrum Venray    Henseniusplein     5801 BB    Venray   

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Wandel de Sinterklaas lichtjestocht op zondag 27 november, samen met Sinterklaas en zijn pieten!

De hele zondagmiddag een grote pietenspeelplaats op de pleinen in het centrum. Turnpietjes, fietspieten, stelpieten, danspieten, zingpieten en natuurlijk ook Sinterklaas. Kom nog even met de pieten spelen en geef Sinterklaas een handje. De pieten zullen vanaf 12 uur te vinden zijn in het centrum van Venray.

Ook dit jaar zal de pietenspeurtocht niet ontbreken. Kinderen gaan op zoek naar de verschillende pieten, zoeken de letters en gaan daarna op zoek naar de pieten met de beloning. De speurtocht zal om 14.00 beginnen en zal om 16.30 uur stoppen.

Na het succes van vorig jaar, en op speciaal verzoek van Sinterklaas, staat ook de lichtjestocht weer op het programma. Sinterklaas denkt nog regelmatig terug aan de schitterende toch van vorig jaar. Dit jaar hoopt hij weer op heel mooi weer, en nog veel meer kinderen, papa's en mama's. Zorg dus dat je om 17.00 uur nog in het centrum van Venray bent, neem je lampje mee en doe gezellig met Sinterklaas en al zijn pieten mee. Start en eindpunt zijn net als vorig jaar het gezellige Schouwburgplein.

Eten en drinken in Venray