Lonneke Dort en Matroesjka Reserveren

Lonneke Dort en Matroesjka   

DOK6 Theater-schouwburg-voorstellingen Panningen    Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 9,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

abobank Peel, Maas en Leudal en DOK6 Theater hebben de handen ineengeslagen om het publiek heel toegankelijk kennis te laten maken met nieuw cabarettalent.

Lonneke Dort (winnares AKF Sonneveldprijs). De jury is in het juryrapport zeer lovend over de theatermaakster. “Lonneke Dort staat ‘laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Lonneke heeft sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben. Ze begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet het steeds spannend te houden.”

Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In ‘BRAINWASH’ fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar ‘BRAINWASH’. Je weet dat je het wilt.

Zij ontvingen goede recensies voor hun debuutvoorstelling ‘Eeuwig Vlees’. “Een energiek, stampend debuut”, aldus NRC. Het Parool noemde hen “zonder overdrijving toptalenten”. Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in ‘BRAINWASH’ jouw hersenpan te kraken.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Panningen