Mattheuspassie in Gennep Reserveren

Mattheuspassie in Gennep   

St. Martinuskerk Gennep    Niersdijk 1    6591 DL    Gennep   

Vanaf    € 12,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op zondag 31 maart voert het Bach Collegium Rhenanum onder muzikale leiding van Hans Linnartz de Mattheüs-passie van J.S. Bach (BWV 244) uit. Zoals bekend is de Mattheüs-passie één van Bach’s onnavolgbare meesterwerken: het lijden en sterven van Jezus samengevat in een partituur vol muzikale dramatiek en expressie. Muziek maken is een geschenk, maar Bach spelen en Bach beluisteren is een nog groter geschenk.

Het Bach Collegium Rhenanum, bestaande uit Nederlandse en Duitse zangers, zangeressen en instrumentalisten, is een in Bach gespecialiseerd ensemble. Omdat het Bach Collegium Rhenanum graag een keer op Nederlandse bodem wil optreden, zal de Mattheüs-passie dit keer in de Sint Martinuskerk in Gennep klinken.

Kaartverkoop vanaf 1 maart 2019 tot 28 maart 2019 via Bruna Gennep, Zandstraat 56B, 6591 DD in Gennep. Ook is er een mogelijkheid om digitaal een kaartje te kopen via https://bachcollegium.jimdo.com. Tevens nog kaartverkoop bij de ingang van de kerk, voorafgaand aan de Mattheüs-passie.

Eten en drinken in Gennep