Meerdaags wandelevenement Venray Reserveren

Meerdaags wandelevenement Venray   

Foyer Schouwburg Venray    Schouwburgplein 1    Venray   

Vanaf    € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, heide- en peellandschappen en Maasoevers. Maar ook uitgestrekte weiden en landbouwgronden. Met deze diversiteit aan landschappen is Venray een wandelgemeente bij uitstek, met steeds weer afwisselende routes.

Op 31 mei en 1 en 2 juni 2019 vindt de tweede editie van het Meerdaags wandelevenement Venray plaats. De eerste editie was een heel groot succes. 

Wandelaars kunnen elke dag een andere afstand kiezen en kan er gekozen worden slechts een dag mee te lopen. Het Meerdaags wandelevenement is daardoor een goed trainingsmiddel voor grotere evenementen of voor wandelaars die één of twee dagen willen genieten van de prachtige natuur in Venray en omgeving. 

 • Er zijn 6 afstanden: 10, 20, 30, 40, 50 en 60 kilometer per dag. Alle basisafstanden eindigen en finishen op het Schouwburgplein in Venray. Op zondag is er een extra wandelroute van 5 kilometer speciaal voor de beginnende wandelaar en gezinnen met kinderen.
 • Starttijden:
  40-50-60 km
  tussen 07.00 en 08.00 uur 
  10-20-30 km
  tussen 08.00 en 11.00 uur
 • Het inschrijfbureau (in de foyer van de Schouwburg) is geopend vanaf 07.00 uur. Inschrijven ter plekke is mogelijk. Ook bij voorinschrijvingen kan het startbewijs hier opgehaald worden. 
 • Het inschrijfgeld voor één wandeldag is €5. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel. 

Eten en drinken in Venray