Naar Casablanca Reserveren

Naar Casablanca   

De Maaspoort Theater & Events    Oude Markt 30    5911 HH    Venlo    e-mail   website

Vanaf    € 25,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Na ‘Gejaagd door de wind’ brengt Madeleine Matzer ditmaal ‘Naar Casablanca’, in een bewerking van Jibbe Willems: een van de beste theaterauteurs van het moment.

Met prachtige, nieuw gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker. In een schemerige wereld vol politiek en heroïek ontvouwt zich een allesomvattend en venijnig liefdesverhaal, waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. Een indringend liefdesverhaal met Stefan Rokebrand (‘Chez Brood’ en ‘Celblok H’) en Jamie Grant (‘KLEM’ en ‘LEEF!’) in de hoofdrollen. In het muziektheaterstuk ‘Naar Casablanca’ wordt onze geschiedenis verbonden aan de prangende actualiteit. Toen vluchtte men Europa uit, nu vluchten velen Europa in. De voorstelling speelt zich af in een stad van mogelijkheden en corruptie, van mensenhandel en van liefde. Van valse en echte visa. Van het leven tussen hoop en wanhoop.

Een beladen liefdesdrama in De Maaspoort, tegen een historische én actuele achtergrond, is daarmee een voorstelling voor ons allemaal.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3207222

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Venlo