Ontmoet 40 populaire TIKTokkers FEC Sevenum

Ontmoet 40 populaire TIKTokkers FEC Sevenum   

De Schatberg    Middenpeelweg 5    5975 MZ    Sevenum    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Meet & Greet FEC Sevenum zondag 15 december 12:00 -15:30 uur
Ontmoet de populairste TikTokkers op Landal Domein de Schatberg

Sevenum, 6 december – In het weekend van zondag 15 december zijn bekende internationale TikTokkers te gast op Landal Domein de Schatberg. Bij het Fun & Entertainment Center Sevenum zijn de 40 populairste TikTokkers zoals @markie.ly, @sidneydunk, @yazidzohri, @casforyou, @ninatokaya en @indigojael met miljoenen volgers aanwezig.

Tijdens de Meet & Greet in FEC Sevenum op zondag 15 december van 12.00 tot 15.30 uur kunnen belangstellenden met de nieuwe jeugdhelden video’s maken. Daarnaast kunnen er vragen worden gesteld en kan men met de TikTokkers op de foto.

TikTok
Kinderen, tieners en jong volwassenen laten steeds vaker Instagram, Snapchat en Facebook links liggen en stappen over naar het sociale medium TikTok. TikTok is één van de meest opkomende en populaire apps met wereldwijd meer 1,5 miljard downloads. TikTok is een gratis app voor iOS en Android. Met 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is TikTok een populairder platform dan Linkedin, Twitter, Pinterest en Snapchat. Tweederde van de gebruikers is onder de 30 jaar.

Eten en drinken in Sevenum