Oost West Huiskamer Festival

Oost West Huiskamer Festival   

Poppodium Grenswerk    Peperstraat 10    5911 HA    Venlo    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

  • Zon 24 november 2019 13.00

Na het grote succes van het Oost West Huiskamer Festival in de huiskamers van Venlo-Centrum in 2018, vindt op zondag 24 november 2019 de tweede editie van het huiskamerfestival plaats. Deze editie wordt gehouden in Venlo-Oost. In totaal zal er in 15 huiskamers geprogrammeerd worden. Huiskamers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Oost West is een project van Poppodium Grenswerk en Kunstencentrum Venlo.

Het Oost West Huiskamer Festival is een festival waar talentontwikkeling én ontmoeting tussen artiesten, publiek en gezinnen die hun huiskamer ter beschikking stellen centraal staat. Oost West wil graag publiek op een intieme manier laten kennis maken met muziek uit de regio. In iedere huiskamer wordt een ervaren artiest geprogrammeerd, die een jong talent onder zijn of haar hoede neemt. Iedere artiest wordt gekoppeld aan één huiskamer en zal daar drie korte optredens verzorgen.

Het festival vindt dit jaar in de wijk Venlo-Oost plaats. Op deze manier is het voor publiek eenvoudig om op loop- of fietsafstand meerdere huiskamers te bezoeken. Volgend jaar zal weer een andere wijk gekozen worden. De optredens duren van 13:00 tot 18:00 uur.

Gezocht: huiskamers in Venlo-Oost

Oost West zoekt 15 huiskamers in Venlo-Oost die op zondag 24 november hun deuren willen openen. De huiskamers worden gekoppeld aan een artiest door de festivalorganisatie. Verder is er alle vrijheid om samen met de artiesten een plan te maken voor de middag. De huiskamers die zich opgeven fungeren als gastheer/vrouw en bepalen zelf hoe ze dat gastheerschap invullen. Drankjes, eventueel hapjes: de keus ligt bij de huiskamers zelf. Interesse? Opgeven kan bij Mieke Arts van het Kunstencentrum cornelissen.arts@tiscali.nl. Geef a.u.b. ook aan of je eventuele extra’s in de huiskamer hebt staan, zoals een piano.