Open Dag Aspergegilde

Open Dag Aspergegilde    

AspergeGilde Peel en Maas    Slinkstraat 8    5981 NS    Panningen   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Het AspergeGilde Peel en Maas organiseert op zondag 24 maart aanstaande een open dag.

Gastlocatie is het agrarisch bedrijf van Luc en Sanne Linders, gelegen aan de Groeze 11 in Beringe en actief in de aspergeteelt en in de rabarberteelt. Tijdens de open dag is er van alles te beleven voor jong en oud!

Samen met haar vrienden en sponsoren neemt het AspergeGilde u op zondag 24 maart mee naar de wereld van de asperges en dit jaar ook naar de wereld van de rabarber. Ze laten u kennis maken met de aspergeteelt en met de rabarberteelt in alle facetten. En natuurlijk is er ook gelegenheid om te genieten van heerlijke asperge- en rabarberhapjes, met een lekker drankje. Ondertussen vermaken de kinderen zich prima op het springkussen.

Kortom, er is van alles te beleven voor jong en oud! Luc en Sanne Linders en het AspergeGilde Peel en Maas heten u van harte welkom! Adres: Groeze 11, 5986 NT in Beringe.

Het AspergeGilde Peel en Maas is een samenwerking van ruim 20 aspergetelers uit Peel en Maas. Promotie van Peel en Maas als dé aspergeregio is de belangrijkste doelstelling van het AspergeGilde.

Eten en drinken in Panningen