Optreden Heart & Soul buitenpodium de Pelen Reserveren

Optreden Heart & Soul buitenpodium de Pelen   

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op zondag 23 juni kan je bij Buitencentrum De Pelen genieten van muziek en van een mooie excursie. Om 13.30 en 15.00 uur zijn er optredens van Vocal Group Heart & Soul in het Amfitheater en om 11.00 uur een Kruidenwandeling in De Groote Peel. Alle activiteiten starten bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Vocal Group Heart & Soul
Gemengd zangkoor Heart & Soul uit Someren-Heide werd opgericht in 1968 en begon onder de naam ‘Corde et Animo’ als dameskoor. Een jaar later kwamen de eerste mannen erbij. Toen ze hun veertigjarige jubileum vierden deden ze afstand van het uniform en kozen ze voor een wat vlottere outfit. Daarnaast kwam er een totaal nieuwe aanpak in de muziekkeuze met meer populaire muziek uit film, musical en pop. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Emmy Stultiens-Vries. Toen ze vorig jaar hun vijftig jarig jubileum vierden besloten ze om ook hun naam te veranderen. Hiermee lieten ze het ‘stoffige’ kerkimago achter zich en gingen verder onder de swingende naam ‘Vocal Group Heart & Soul’!

Dit optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. 

Telefonisch reserveren, bel: 0495-641 497

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Ospel