Paardenmarkt Lottum

Paardenmarkt Lottum   

centrum Lottum    Smetenhofplein    5973 PL    Lottum   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

De op een na grootste paardenmarkt van Nederland!

Iedere eerste maandag na 10 november wordt in het Noord-Limburgse Rozendorp Lottum weer de jaarlijkse paardenmarkt gehouden.

Er is een grote paardenmarkt met braderie, waar een groot aanbod van dames/herenkleding, kinderkleding, jassen, winterkleding, sokken en ander textiel. Verder is er een groot assortiment non-food, zoals kerst- en wenskaarten, cd’s, videospellen, etc. Uiteraard wordt er ook voor een natje en een droogje gezorgd, zo is er o.a. erwtensoep, broodjes worst, balkenbrij, oliebollen, loempia’s, warme wafels, hamburgers, vis etc.

De plaatselijke horeca is al vanaf 6:00 uur geopend als de paardenmarkt op gang komt. Dit geldt niet voor de jaarmarkt, deze begint rond 9:00 uur. Ook worden er voor de jaarlijkse paardenmarktloterij weer loten á € 1,- verkocht door de leden van de S.V. Lottum en de Ruiterclub Lottum met een flink aantal prijzen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 1.000,- . De JOL heeft in dit weekend ook weer haar traditionele JOL kermis in haar eigen onderkomen.

Eten en drinken in Lottum