Paashaas op bezoek bij de kabouters

Paashaas op bezoek bij de kabouters    

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Paasfeest op het Kabouterpad bij Buitencentrum De Pelen

Op Paaszondag 21 april is het feest op het Kabouterpad bij Buitencentrum De Pelen! Dan vieren de kabouters dat het Pasen is! De Paashaas komt op bezoek om eieren te verstoppen. Kleuterkabouters en hun (groot)ouders die het Kabouterpad lopen kunnen ze gaan zoeken. En er zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven. De activiteit start bij het Buitencentrum aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Paashaas op Kabouterpad!
Bij Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, start een speelse route voor kleuters: het Kabouterpad! Met rode muts en rode wangen volgen de kleuterkabouters de gekleurde paaltjes en doen onderweg de zes kabouteropdrachten. Het Kabouterpad is elk seizoen anders. Nu, in de lente, draait alles om nieuw leven, lekker naar buiten gaan en genieten van de geuren en kleuren van dit feestelijke seizoen!

Op Paaszondag is het extra gezellig op het Kabouterpad want dan komt de Paashaas op bezoek. Kleuterkabouters kunnen gekleurde eieren zoeken, luisteren naar het verhaal van Kabouter Klets en zich laten verwennen door de Smikkel-en-smul-kabouter. Ze kunnen ook knutselen bij de Knutselkabouters en bij de Peelboerderij is het een vrolijke beestenboel. De Muziekkabouters zorgen voor de gezellige noot. Sfeervol feestje dus!

Aanmelden en deelnamekosten
Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Starten kan tussen 11.00 en 14.30 uur bij het Buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Ga naar de balie van het Buitencentrum en voor € 5,- krijg je een deelnamekaart, een rode muts en rode wangen. Ouders en/of begeleiders hoeven niet te betalen.

Veel plezier!

Eten en drinken in Ospel