Pikkedonker Peeldiner Reserveren

Pikkedonker Peeldiner   

Toon Kortooms Park    Griendtsveenseweg 80    5753 SB    Deurne    e-mail   website€ 40,00

Beschikbare data

  • Zat 26 oktober 2019 19.00 uur

Een 3-gangen diner onder de sterrenhemel in de Peel, geniet van de prachtige duisternis in de open lucht.

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd op zaterdag 26 oktober 2019.

Dit jaar organiseert het Toon Kortooms Park een uniek diner onder de sterrenhemel. Er wordt u aan een lang gedekte tafel in de Peel een 3-gangen diner geserveerd. Kleed u goed aan want buiten de warmte van een vuurkorf is er geen elektriciteit, licht of warmte. Na het diner hebben we een korte wandeling van ca. 10 minuten waar we aandacht vragen voor de lichtvervuiling.

Het diner vindt enkel plaats bij droog en helder weer, er kunnen zich maximaal 40 personen aanmelden. U krijgt 24 uur voor aanvang te horen of het doorgaat. Kosten voor dit exclusieve en unieke diner bedragen € 40,00 p.p. inclusief bij iedere gang keuze uit een lekker biertje, wijntje of iets fris. Na het diner serveren we een kop koffie of thee. 

Menu:
Pompoensoep met crème fraiche en huisgemaakt pompoenbrood met pittige roomboter
Stoofpot van sucadevlees met vadouvankruiden, geroosterde aardappelen en winterpeen, gestoofde prei en rode uien compote.
Créme brullee van karamel met sorbet van stoofpeer.

*Er kan uiteraard rekening gehouden worden met al uw (dieet)wensen.

 

Telefonisch reserveren, bel: 0493-529590

  Reserveren Meer info