Rob Scheepers terug bij Kukeleku Reserveren

Rob Scheepers terug bij Kukeleku   

MFC De Zwingel    Beemdweg 4    5962 AT    Melderslo   € 17,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op vrijdag 13 december is cabaretier Rob Scheepers met zijn nieuwjaarsconference ‘Scheepers checkt uit’ terug bij Kukeleku. Na een jaar te hebben overgeslagen en op veler verzoek is de razend populaire Scheepers weer terug!

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde is het nu weer tijd voor een nieuwjaarsconference onder de rivieren, traditioneel afgesloten met een weekbespeling in het Parktheater Eindhoven.

Waarom schreeuwt iedereen tegenwoordig zo? Doe eens lief. We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of zullen we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren?
Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen…

“De timing van Rob Scheepers - niet onbelangrijk bij cabaret - is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)
De voorstelling Scheepers checkt uit op 13 december vindt vanwege de verbouwing van het Gasthoes plaats bij MFC de Zwingel in Melderslo.

Voor tickets kan men terecht op de website van kukeleku en bij de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.

(foto: Minneboo fotografie)

Eten en drinken in Melderslo