Roger Waters Us + Them Reserveren

Roger Waters Us + Them    

DOK6 Theater-schouwburg-voorstellingen Panningen    Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 15,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op woensdag 2 oktober draaien we de muziek-documentaire over Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band. Hij presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement.

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.

Om 19.45 uur is de zaal geopend en wordt je ontvangen met een vers kopje koffie of thee. Om 20.00 uur starten wij de film en kunt je genieten van een meer dan 2 uur durende muziek-documentaire.

Kaarten kosten €15,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Panningen