Rovers en verhalenverteller in De Groote Peel Reserveren

Rovers en verhalenverteller in De Groote Peel   

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op zondag 13 augustus is er veel te doen bij het Buitencentrum De Pelen. Staatsbosbeheer houdt die dag een Roverspad: een spannende speurtocht voor gezinnen in Nationaal Park De Groote Peel. Daarnaast kan je ook nog naar een vertelvoorstelling van verhalenverteller Frans van de Pas. 

Op zoek naar het zwarte goud van de Peel
De schatkelder in het kasteel van Graaf de Zwarte Raaf ligt vol met schatten. Alles wat van waarde is heeft hij in zijn bezit. Alles … behalve het zwarte goud! Daarom heeft hij zijn Roversbende De Zwarte Raven op pad gestuurd om het zwarte goud te zoeken. De Rovers zijn wanhopig en durven niet met lege handen terug te komen bij de Graaf. Ze kunnen dus wel wat hulp gebruiken. Ben jij dapper genoeg om, samen met je (groot)ouders, te gaan zoeken naar die felbegeerde schat? Op een route van 2,5 km, die wordt aangegeven met ravenpijlen, staan zeven schatkisten met aanwijzingen. Door ze uit te voeren kom je achter het geheim van het zwarte goud. Veel succes!

  • start tussen 13.00 en 15.00 uur bij de balie
  • deelname € 2,50 p.p. inclusief broodje bakken én stoere roversbutton
  • aanmeldingen via 0495 - 64 14 97 of per mail depelen@staatsbosbeheer.nl

Passie voor verhalen
Onder de noemer ‘Passie voor verhalen’ vertelt Frans van de Pas spannende, ontroerende en grappige verhalen voor jong en oud. Hij neemt zijn publiek mee in een vertelvoorstelling naar de geheimzinnige Peel van vroeger, waarbij hij gebruik maakt van allerlei attributen en posters. Misschien laat Frans jou wel meespelen in een van zijn verhalen… Nieuwsgierig geworden?

  • er zijn twee voorstellingen: om 13.30 en 15.00 uur
  • locatie in het overdekte Amfitheater
  • deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium

Telefonisch reserveren, bel: 0495-641497

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Ospel