Singer-songwriter Joe Buck

Singer-songwriter Joe Buck   

De Maaspoort Theater & Events    Oude Markt 30    5911 HH    Venlo    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op vrijdag 15 november speelt, na afloop van het concert van Ilse DeLange, Joe Buck in de foyer van De Maaspoort. De 23-jarige Joe Buck is singer-songwriter en werd tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg ontdekt door Ilse DeLange. Zij was zo enthousiast over zijn liedjes dat ze hem een platencontract aanbood. Na zijn afstuderen vertrok Joe Buck naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Met zijn single ‘The Way You Take Time’ had Joe Buck de TopSong op Radio 2 te pakken en weet hij alle radio playlists en diverse hitlijsten te bereiken.

Deze gratis aftershow is onderdeel van zijn eerste solotour; ‘The Way You Take Tour’. Tijdens de show geeft hij met zijn band een voorproefje van zijn aankomende debuutalbum. Joe Buck is direct na de voorstelling te zien in de Glenn Corneille foyer. En niet alleen de gelukkige bezitters van een ticket voor de show van Ilse Delange krijgen er een gratis show bij (de show van Ilse DeLange is al maanden uitverkocht), iedereen is welkom!

Programmeur van De Maaspoort, Maarten van Erp: “We vinden het leuk om bezoekers te verrassen met een totaalbeleving, zodat hun avond niet eindigt bij het slotapplaus van de voorstelling of show. Zo vinden er dit jaar meerdere afterparty’s plaats, binnen én buiten de theaterzalen. De sfeer en beleving door het hele gebouw is iets waar we de afgelopen tijd bewust mee bezig zijn en van groot belang vinden voor bezoekers.”