Sinterklaas bij Landal De Lommerbergen

Sinterklaas bij Landal De Lommerbergen   

Landal De Lommerbergen    Lommerbergen 1    5953 TT    Reuver    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

De gezelligste periode van het jaar komt er weer aan en Landal de Lommerbergen organiseert een aantal leuke activiteiten rondom Sinterklaas. Kom je ook?

Sinterklaas intocht
Spannend, gaat het Sinterklaas en zijn Pieten lukken om op tijd in Nederland te zijn? En nog belangrijker: om op tijd bij de Lommerbergen te zijn? Puk & Pelle hebben namelijk een mega gezellig welkomstfeestjes voor Sinterklaas georganiseerd op zaterdag 16 november om 14:30 uur. Kom jij ook kijken naar dit spektakel? Toegang is gratis.

Pieten ontbijt met Sinterklaas
Ook een keertje verwend worden met een uitgebreid ontbijt? Dat kan bij Landal De Lommerbergen! De pieten stellen een heerlijk ontbijt samen in het buffet restaurant. En wie weet komt Sinterklaas zelf ook eventjes langs! Maak je dag compleet met aansluitend een bezoek aan het Subtropisch Zwemparadijs en een bezoekje aan de bungalow van Sinterklaas.

Het Pieten ontbijt vindt plaats op 17 en 24 november en 1 december van 8.30 tot 10.30 uur. Je kunt het Pieten ontbijt reserveren via telefoonnummer 077-4749582.

Prijs ontbijt buffet:
• Volwassenen € 10,95 p.p.
• Kinderen 4 t/m 12 jaar € 6,95 p.p.
• Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Sinterklaas show
Er gebeurt iets héél spannends op het park! Puk & Pelle krijgen namelijk hoog bezoek van de Sint en zijn pietenvrienden! Kom met het hele gezin naar de grote Sint Show op het park. De pieten dansen en zingen en iedereen mag mee doen. Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

De show vindt plaats op 20,23, 27 en 30 november en 4 december om 14.30 uur in de ParkPlaza. Toegang is gratis.

Sinterklaas bungalow nummer 465
Ook benieuwd waar de Sint en zijn pieten verblijven op het park? Kom dan een kijkje nemen in de Sinterklaasbungalow en zie waar de Sint en zijn pieten slapen en waar ze de cadeautjes inpakken. Hebben de pieten hun slaapkamer ook netjes opgeruimd of is het er een rommeltje? Kom snel een kijkje nemen bij bungalow 465.

De Sinterklaas bungalow is te bekijken vanaf zondag 17 november t/m donderdag 5 december.

Eten en drinken in Reuver