Speeddaten Toverland Reserveren

Speeddaten Toverland   

Attractiepark Toverland    Toverlaan 2    5975 MR    Sevenum    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Wie op zoek is naar de liefde kan binnenkort terecht in Toverland. Op zaterdag 30 maart 2019 – de eerste dag van het zomerseizoen - vindt na sluitingstijd in het attractiepark een betoverende speeddate plaats in de spectaculaire wing coaster Fēnix.

In het aanmeldformulier wordt onder andere gevraagd naar persoonlijke eigenschappen en hobby's. Op basis hiervan worden de deelnemers aan diverse partners gekoppeld. Allereerst maken de koppels een vlucht met 95 km/u in onze nieuwste achtbaan Fēnix. Zijn ze na 2,5 minuut en drie inversies helemaal ondersteboven van elkaar, dan stappen ze samen in een bootje van Merlin's Quest voor een 12 minuten durende tweede date op het water. Het overdekte darkridegedeelte met betoverende scènes is de perfecte plek voor een eerste kus.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 28 februari 2019 via toverland.com/speeddate. Hier zijn tevens alle voorwaarden voor deelname te vinden. Voor de speeddate is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uitverkorenen ontvangen op donderdag 14 maart 2019 bericht.