Tarotworkshop Reserveren

Tarotworkshop   

Ontmoetingspunt 't Helder    Helderseweg 31    5825 CE    Overloon   € 7,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op woensdag 12 december geeft Hans Kunneman een Tarotworkshop in ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. Op deze avond maak je op een heel praktische manier kennis met de mogelijkheden van de Tarot.

Tarot is een eeuwenoud spel dat in de vijftiende eeuw voor het eerst opdook in Italië. Het kaartspel is voortgekomen uit de Tarot maar kent alleen de Nar als troef. Het Tarotspel heeft veel meer troeven die samen de oerkrachten in ons leven verbeelden: denk hierbij bijvoorbeeld aan de Liefde, de Dood, de Wijze, enzovoort. Kunneman laat je zien hoe deze beelden je in contact kunnen brengen met een diepere laag in jezelf.

Met behulp van Tarot kun je jezelf beter leren kennen en antwoorden krijgen op levensvragen. Er worden verschillende manieren waarop je kaart kunt leggen gedemonstreerd. Ook zal het je duidelijk worden wat je wel en niet kunt verwachten als je kaarten legt.

De Tarot-workshop is de aanloop naar de Tarot-cursus, die vanaf 9 januari start in ‘t Helder. Tarotspecialist en musicus Hans Kunneman woont nu ruim twee jaar in Overloon: “We hebben geen seconde spijt gehad van onze verhuizing vanuit de randstad. We genieten volop van de prachtige omgeving en voelen ons thuis bij de ongedwongenheid van de Brabanders.”

Eten en drinken in Overloon