Theaterlezing Live in Nederland bij Kukeleku Reserveren

Theaterlezing Live in Nederland bij Kukeleku   

gemeentehuis Horst aan de Maas    Wilhelminaplein 6    5960 AA    Horst   € 17,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op 16 november staat de Vlaamse Lieven Scheire met zijn theaterlezing Live in Nederland: DNA op een bijzondere locatie, het gemeentehuis in Horst. Vanwege de verbouwing van het Gasthoes in Horst moet Theater Kukeleku uitwijken naar andere locaties in de gemeente. Voor deze theaterlezing hebben strijken we neer in de raadszaal van het gemeentehuis.

Een theatercollege van Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens – is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme voert hij de bezoeker door de wonderlijke wereld van de wetenschap en de natuurkunde met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Het gaat snel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. In dit theatercollege heeft Lieven het over ons DNA, en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.

Je hebt geen zes diploma’s nodig om Lieven’s wonderlijke verhalen te kunnen volgen (hij heeft die trouwens zelf ook niet). Dankzij zijn ervaring als stand-up comedian, als theatermaker en wetenschapsdeskundige in tv-programma’s (o.a. RTL Late Night) weet hij zelfs een leek te interesseren voor wetenschappen.

Voor tickets kan men terecht op de website van kukeleku en bij de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.