Toneelvoorstelling Zij van de Hakkebar Reserveren

Toneelvoorstelling Zij van de Hakkebar   

BMV De Vilgaard    Schandeloseweg 1    5941 CP    Velden   € 11,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op het puntje van je stoel genieten van een tijdloos liefdesavontuur en dorpse intriges… Toneelgezelschap Spelenderwijs Velden trakteert het publiek op een humoristische en boeiende voorstelling met ‘Zij van de Hakkebar’. Humor, komische voorvallen, aandoenlijke scènes.

In ‘Zij van de Hakkebar’ gaat het om de belevenissen van een schoenmaker van middelbare leeftijd en zijn jonge vrouw. Per toeval heeft de schoenmaker haar leren kennen. Een mooie toekomst lijkt voor het pasgetrouwde stel in het verschiet te liggen. Maar een paar dorpse roddeltantes vinden het niet kunnen, die oudere schoenmaker met zo’n jonge vrouw. Als ze dan ook nog zien dat zij met een student op stap gaat, is voor hun de maat vol: ze besluiten wraak te nemen. En dat is niet de enige tegenwerking waar de schoenmaker mee te maken krijgt …

Dorpsfeest
In het dorp wordt er een geweldig dorpsfeest voorbereid. Dat belooft een groots spektakel te worden met het optreden van een wereldberoemde goochelaar en illusionist en een act van de vrouw van de burgemeester.

Keuzes
Dit verhaal speelt zich af in een dorp ergens in het midden van de jaren zeventig. Op een luchtige manier wordt duidelijk waar keuzes zoal toe kunnen leiden. Speciaal voor Spelenderwijs heeft theaterdocent en regisseur Bart Segers de verhaallijn bewerkt. Hij tekent ook voor de regie van deze voorstelling.

Eten en drinken in Velden