TT Haler 2020

TT Haler 2020   

Centrum Haler    Pinxtenstraat    6012 RJ    Haler   

Gratis

Beschikbare data

  • Zon 19 juli 2020 t/m din 21 juli 2020

In het weekend van 19 t/m 21 juli a.s. organiseert de Stichting Oldtimers Haler voor de vijfde keer demo-ritten met klassieke motoren. Het wegcircuit ligt in landelijke omgeving en bedraagt 1,6 km. Er wordt in alle motorklassen gereden, inclusief de spectaculaire zijspan én de vorig jaar gestarte Rookie-klasse.

Op het evenemententerrein naast Isidoorstraat 16 kunnen toeschouwers niet alleen de motoren in actie zien, maar ook het rennerskwartier bezoeken, andere bijzondere oldtimers bewonderen in de expo-tent, genieten van een hapje en een drankje én 's avonds van muziek. Op vrijdagavond wordt net als vorig jaar een oldtimerparade gehouden over het oorspronkelijke circuit Ell-Hunsel-Haler. Bekijk het volledige programma.

Nieuw dit jaar: Endurance rit

Elk jaar probeert de organisatie een nieuw element toe te voegen aan dit evenement. Dit jaar is dat de Endurance rit: "De 2 uur van Haler". Dit is een uithoudingsrit voor de motoren. 25 teams (1 motor + 2 rijders + 1 mecaniciën zullen gedurende 2 uur over het wegcircuit rijden, met als doel met de klassieke racemotor de twee uur vol te maken. "De 2 uur van Haler" worden gehouden op zaterdag 20 juli van 18.30 tot 20.30 uur.

Historische parade

Op vrijdagavond wordt voor de derde keer een tocht over het oorspronkelijke circuit uit 1938-39 georganiseerd: de stoet oldtimer motoren en andere olldtimer voertuigen vertrekt vanaf het feestterrein naar Ell, waar de officiële motorkeuring en startsein wordt gegeven. Dan vervolgt de stoet zich via Hunsel (met een stop op het plein) terug naar Haler, waar een feestelijke avond wacht met muziek. Deelname aan de parade met een oldtimer motor of auto staat open voor voertuigen die voldoet aan de eisen en alleen na opgave. (meer informatie).

Eten en drinken in Haler