Wandelvierdaagse gemeente Bergen Reserveren

Wandelvierdaagse gemeente Bergen   

Gemeente Bergen    Herckenrathstraat    5854    Bergen   

Vanaf    € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Samen wandelen over prachtige routes. Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni start de zesde editie van de wandelvierdaagse gemeente Bergen. Zet je schoenen maar vast klaar, want iedereen kan meedoen!

Een rondje van 2,5 of 5 kilometer? Of een lekker lange tocht van 10 of 15? Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen. Met gezellige muziek en speelplaatsen op verschillende rustplaatsen is er vertier voor jong en oud. De wandel4daagse kent elke dag andere routes.

Op toerbeurt staan elk jaar vier dorpen centraal. Dit jaar starten de deelnemers in Wellerlooi. De tweede dag wandelen zij door Siebengewald. Tijdens dag 3 zijn er mooie routes door en in de omgeving van Nieuw Bergen uitgezet en de finaledag van deze editie vindt plaats in Afferden. Zin om te genieten van de rijke cultuurhistorie en de bijzondere natuur van Maaduinen?

Elke dag ontvangen deelnemers een kleine versnapering. En afloop natuurlijk een mooie medaille!

Aanmelden kan vanaf 1 mei a.s. via www.4daagsebergen.nl. Ook leest u op de website bij welke winkels in de gemeente u zich kunt aanmelden. De (voor)inschrijfkosten per deelnemer zijn € 5,--. Inschrijven tijdens de 4daagse kan ook, dan zijn de kosten € 6,-- per deelnemer.

Eten en drinken in Bergen