Wat is dan liefde? Ladiesnight in DOK6 Panningen Reserveren

Wat is dan liefde? Ladiesnight in DOK6 Panningen   

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen     Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 14,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Gezellig een avondje uit met je vriendinnen? Met een welkomstdrankje, hapjesplankje en goodiebag! Kom dan op 16 oktober naar de Ladiesnight voorpremière van Wat Is Dan Liefde. Dé film over liefde van dit najaar.

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Kaarten kosten €14,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Panningen