Winterpret op de ijsbaan in Venray

Winterpret op de ijsbaan in Venray   

Centrum Venray    Henseniusplein     5801 BB    Venray   

Vanaf    € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

In de Winter is er veel te beleven in Venray. Vanaf 14 december is er weer een prachtige ijsbaan op het Schouwburgplein in Venray! Het wordt een groot ijsfestijn. Met dit jaar onder andere het eerste Venrayse Ice-Byk Kampioenschap, "moonlight skating", de populaire curlingcompetitie voor bedrijven. 

Dagelijks kunnen kinderen, jeugd, maar ook volwassenen schaatsen op de ijsbaan, terwijl ouders rustig hun kerstboodschappen kunnen doen of zelf zitten te genieten van een warme chocolademelk. 

Venray bloeit... Ook op de ijsbaan!

Peuterschaatsen

Een veel gehoorde opmerking in het afgelopen jaar is het gemis aan het peuterschaatsen. De schaatssnelheid van de jeugd is natuurlijk niet met elkaar te vergelijken, dus zal er vanaf deze editie op elke zondagmorgen het peuterschaatsen georganiseerd worden (van 10.00 uur tot 12.00 uur) zal de baan worden verkleind voor de jonge schaatsers en kunnen zij bovendien genieten van een minidisco, te vergelijken met de minidisco’s op de campings in de zomer. De papa’s en mama’s en opa’s en oma’s genietend op het terras van de minidisco.

Kerstmarkt

Van vrijdag 21 tot zondag 23 december 2018 zal er een kerstmarkt verschijnen op het Schouwburgplein. Een sfeervol opgezette kerstmarkt zal dit weekend het decor zijn van het Schouwburg- en Henseniusplein. Ook zal er een heus podium geplaatst worden, waarbij muziek- en zangverenigingen hun talenten kunnen laten horen.

Eten en drinken in Venray