Woodstock in DOK6 Cinema Reserveren

Woodstock in DOK6 Cinema   

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen     Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 15,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock – de moeder aller festivals – plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het ‘Three Days of Peace and Music’ waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash. Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en uiteindelijk werd bekroond met een Oscar© in de categorie ´Beste Documentaire´.

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig op 18 augustus terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Om 13.45 uur is de zaal geopend en om 14.00 uur zal deze starten.

Laat jij je meeslepen in deze legendarische bijna 4 uur durende documentaire (inclusief een pauze).

Kaarten kosten €15,- en kunnen online of via onze receptie worden gekocht deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties. Dit is inclusief een kopje koffie/ thee bij ontvangst.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info