Zingende boswachter op Peelpodium de Pelen Reserveren

Zingende boswachter op Peelpodium de Pelen   

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Optreden van Trio Mari de Bijl op het Peelpodium

Op zondag 16 juni staat er een zingende boswachter op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen! De Brabantse Mari de Bijl zal die dag, samen met zijn muzikale vrienden, een optreden verzorgen in het overdekte Amfitheater.

Voor de natuurliefhebber is er om 11.00 uur Kruidenwandeling in De Groote Peel. 

Zingende boswachter
De Brabantse oswachter, tekstschrijver en zanger Mari de Bijl is een graag geziene gast op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Hij heeft inmiddels al een paar optredens verzorgd in het Peelse Buitencentrum en doet dat met veel plezier. Samen met Jan Willem Verhoeven en Theo Leupen vormt hij een ‘trio’. Ze spelen en zingen vooral Brabantse liedjes. De inspiratie haalt Mari uit alles wat hij beleeft in de natuur. Met liedjes die, met veel humor en variatie, regelmatig de natuur aantikken. Zo is er een lekker liedje over de zomer, eentje over ons Brabant waar altijd wat te doen is, een over het Dommeldal, een rap over het gevaar van teken en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. 

Telefonisch reserveren, bel: 0495-641 497

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Ospel