Landschapsroute Groengroep Sevenum Meer info / print / GPX

Landschapsroute Groengroep Sevenum   

Startpunt:     Markt 3    5975 AM    Sevenum    Lengte: 40 km    5 Beoordelingen


De Landschapsroute leidt u langs de vele projecten waar Groengroep Sevenum zich voor inzet. U zult diverse soorten landschappen doorkruisen, zoals de typische oude bouwlanden en beekdalen, maar ook het heide­ontgin­ningslandschap en hoogveenlandschap.

De route wordt gekenmerkt door een grote afwis­seling van wegen en paden, boerderijen, beken en plas­sen, bossen, recreatiemogelijkheden, vogels en andere die­ren, planten, monumenten, kruisen en kapellen.

Kortom, te veel om op te noemen.

Let op: op de route langs het Mariaveen zijn tot en met maart 2018 werkzaamheden voor het herstel van het hoogveengebied. Hierdoor kunnen sommige paden tijdelijk afgesloten zijn of kunnen er bordjes ontbreken. 

Startpunt

Markt 3
5975 AM Sevenum

Herkenningspunt

kerk van Sevenum

Lengte

40 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

bordjes met de tekst: ‘Landschapsroute Groengroep’

Weg type

verhard en veel onverhard

Parkeren

Markt

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 5 beoordelingen | Sinds 19 juni 2017

jose
22 augustus 2019

vandaag deze prachtige route gefietst Ik heb lus 1 gefietst wat heb ik genoten Het was prachtig weer En wat was er veel te zien onderweg de wegbewijzering was goed aangegeven zeker nog lus 2 gaan fietsen binnenkort


Truus S
30 oktober 2018

Zondag 21 oktober 2018 heb ik lus 1 gefietst. Ook dit is een hele mooie afwisselende route, die heel goed aangegeven is. Je fietst door een mooi en oud landschap, met veel kapelletjes en veldkruizen met informatie daarover. Ook dit is een aanrader!


Truus S
28 september 2018

Het was mooi fietsweer en een mooie route. Heb op 17 september lus 2 gefietst. Het is een hele mooie route door agrarische gebieden, bos en peelgebied. Een stuk door het mulle zand vond ik niet prettig - lange tijd droog en mooi weer geweest. Stond goed aangegeven tot bijna weer in Kronenberg (kruising Kulbergweg - Gruttoweg was geen bordje) maar ben goed terechtgekomen. Lus 1 ga ik ook nog rijden. Het is moeite waard!


Hans Bosma
11 september 2018

Route door aardig en afwisselend landschap. Wat een rust ook! Vaak prachtig geasfalteerde wegen, afgewisseld door halfverharde. Enkele interessante informatiepanelen. Helaas is de bewegwijzering van het traject dat wij gereden hebben onvoldoende, waardoor we op een gegeven moment op een andere route terecht kwamen ( heide en Peel route?) pakten later toevallig de gewenste route weer op. Vlak voor Kronenberg ging het weer mis. Naar K. Gefietst, waar we konden kiezen uit routes 1en2. Welke tenemen? Bleek nr. 2 te zijn. Kost 2sterren.


vincent koch
19 juni 2017

er waren iets teveel rechte wegen. en door de temperatuur hadden wij een fietspad in het mulle zand. verder een mooie streek!


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route