Maasduinen route Meer info / print / GPX

Maasduinen route   

Startpunt:     Kruisweg 44    5944 ZG    Arcen    Lengte: 27 km    3 Beoordelingen


De Maasduinen route start vanuit het Noord-Limburgse dorpje Arcen. In Noordelijke richting loopt deze route langs rivier de Maas naar het dorpje Wellerlooi. Op het noordelijkste puntje van de route aangekomen, steekt u de Maas over met het pontje. Daarna fietst u door verschillende karakteristieke dorpjes zoals Broekhuizenvorst en Lottum zult fietsen. Met veerpont Lottum-Lomm keert u terug naar de Oostelijke oever van de Maas richting Arcen.

De Maasduinen route is een afwisselende route waarbij je het ene moment door het bos fietst, om het volgende moment de Maas over te steken en door landbouwvelden te fietsen.

Startpunt

Kruisweg 44
5944 ZG Arcen

Lengte

27 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

70, 55, 74, 62, 27, 15, 14, 58, 57, 56, 26, 98, 92, 93, 25, 70

Weg type

Verharde ondergrond en grind

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij de Hertog Jan Brouwerij

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 3 beoordelingen | Sinds 7 augustus 2017

Just
17 oktober 2018

Mooie afwisselende route die u met twee verschillende, karakteriserende, landschappen kennis laat maken. Ten westen van de Maas het landbouwgebied, waar duidelijk zichtbaar wordt gewerkt aan het ruimte geven van de rivier. Terwijl u aan de andere kant de geneugten van de bosrijke omgeving kunt ervaren. Aan beide kanten van de Maas komt u door diverse dorpen met hun eigen geschiedenis en gezellige horecagelegenheden. Aan de Han van de fietsknooppunt kunt u vrij eenvoudig uw route verlengen.


Truus Sanders
1 oktober 2017

Erg leuke, afwisselende route. Je fietst door Maasduinen met z'n bossen en duinen en aan de andere kant langs de Maas, met zijn weien en landbouwgronden met o.a. fruitboomgaarden en rozen en leuke, gezellige maasdorpjes . Het was genieten!


Inge Steenman
7 augustus 2017

Een hele leuke afwisselende route. Het begin gaat een stukje langs de provinciale weg, maar al vrij snel ga je de bossen in. En bij Tante Jet aan de Maas is het goed toeven. Absolute aanrader!


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route