Heb je ook een verrassend plekje in de Maasduinen ontdekt? Had je gedacht dat je zo’n bijzonder plekje in Nederland zou vinden? En deze zijn er nog veel meer.

Weet jij deze bijzondere plekken te vinden?

Iedere maand nieuwe prijzen!
#maasduinen

Deze maand: win een overnachting voor 4 in een hippe cube!

Hoe kun je winnen?

  1. Deel jouw bijzondere plekje door er een selfie van te maken
  2. Deel je selfie vervolgens openbaar op Social Media met #maasduinen
  3. Je maakt nu kans op de maandprijs!

Iedere maand kiezen we een nieuwe winnaar.

Over de prijs

Win deze zomer een overnachting op het mooie Droompark Maasduinen voor 4 personen in een zogenaamde hippe 'Cube'! Hier is het heerlijk genieten van de Maasduinen in al z'n facetten! Overdag kun je met het hele gezin heerlijk spelen en ravotten bij Speelpark Klein Zwitserland wat garant staat voor een leuk avontuur!

Speelpark Klein Zwitserland combineert de charme van de speeltuin van vroeger met moderne en spannende speeltoestellen. Zo ligt er de langste buisglijbaan en Europa’s hoogste schommel. Beiden staan in het Guinessbook of Records. Naast al dit avontuur kun je ook hutten bouwen en broodjes bakken. Dit jaar zijn er ook weer nieuwe speeltoestellen te vinden in het park, waaronder een groot speelschip bij de grootste zandbak van Nederland waarmee je als Avonturier ontdekkingsreizen kunt maken. We wensen je veel speelplezier.

Deze zomer strijkt ook een zomercircus neer op het terrein van Klein Zwitserland. Van 14 juli t/m 19 augustus zijn er dagelijks circusvoorstellingen te bewonderen van de beroemde circusfamilie Busch uit Duitsland.

Ontdek Droompark Maasduinen en Speelpark Klein Zwitserland.

Win jij deze bijzondere prijs, dan kun je in overleg met Droompark Maasduinen een geschikte datum plannen. De prijs kan worden afgenomen t/m 2 november 2018.