Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Rondje Diepeling

Geniet van de mooie landelijke omgeving tijdens Rondje Diepeling. De ruiter- en menroute brengt u in de omgeving van de Schadijker bossen, de Kasteelse bossen en de Castenrayse Vennen. Vanuit de Castenrayse Vennen loopt de Lollebeek gemeanderd naar de diepe Leng, om samen met de Grote Molenbeek naar de Maas te stromen.

De naam van de route, Rondje Diepeling, is afgeleid van de beek Diepe Leng, waar deze route voorbij komt.

Let op: de route is (nog) niet in het veld bewegwijzerd. U kunt de route volgen op basis van gps op uw smartphone of download het gpx-bestand.

De route start bij Hubertushof Vakantievilla in Horst. Samen met Ruitersport d'n Östrik is dit gevestigd op Landgoed d'n Östrik. Hubertushof Vakantievilla is ook geschikt voor vakanties met paarden. Er is een stal aanwezig met vier paardenbox. Tevens is er een mooie wei met houten afrastering.

Langs de bosrand van het landgoed is voldoende ruimte om de auto met trailer te parkeren. Wel graag even melden in Ruitersportwinkel D’n Östrik (openingstijden: ma t/m vr 12.00 – 18.00 uur; za 10.00 – 16.00 uur; buiten winkeltijd of voor informatie bel Hay Philipsen 06 5572 7826).

Startpunt Venrayseweg 151
5961 NS  Horst Bereken route naar startpunt
Herkenningspunt Ruitersportwinkel D’n Östrik
Lengte 22 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 26, 19, 11, 10, 26
Weg type Verharde weg en bospad
Parkeren Parkeren met trailer kan aan de rand van het bos
Bezienswaardigheden langs deze route
Monument Lancaster Heesweg 10, Meerlo

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen