De Mookerhei, verrassend dichtbij

De Mookerhei, in Limburg, is een bijzonder stukje Nederland. Het natuurrijke gebied bevindt zich aan de oostzijde van de Maas. In het noordelijkste puntje van Limburg, net onder de rook van Nijmegen.
De natuur van de Mookerheide is uniek, met heide-, stuifzand-, boslandschappen, de Mookerplas en natuurlijk de rivier de Maas.
Geniet van de prachtige Mookerhei, ontdek de natuur, proef het Bourgondische leven, geniet van het culturele aanbod en ga op avontuur in de regio!

Activiteiten (1)

Lekker slapen op de Mookerhei

Om uw bezoek compleet te maken kunt u overnachten in de vele verblijfsaccommodaties, van camping tot kleinschalig hotel, van bungalowpark tot een eenvoudige bed&breakfast. Voor iedereen is een passende uitvalsbasis te vinden voor een ontdekkingstocht door het gebied.

Overnachten (3)

Zoek & boek een kamer

Heerlijk eten en drinken op de Mookerhei

Limburgers houden van lekker eten en een ‘pilske’ op zijn tijd. Op de Mookerhei geniet u van tongstrelende gastronomie. De verschillende streekproducten worden op traditionele, maar ook op vernieuwende wijze bereidt. Op de verschillende terrassen aan de Maas kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Ontdek de vele restaurants, ijssalons en cafés op de Mookerhei!

Eet- en drinkgelegenheden (2)

Fietsroutes