Groeter Wilfred Groot

Iedere morgen wanneer ik naar mijn kantoor ga, word ik eraan herinnerd wat voor een mooi plekje ons dorp Arcen is. Alleen al het sfeervolle centrum direct gelegen aan de Maas met zijn vele horecagelegenheden en terrassen, waar je altijd gezellige mensen tegenkomt, brengt je al vakantie stemming.

Het unieke aan Arcen is dat er op loopafstand vier attracties aanwezig zijn die onze gasten kunnen bezoeken, zoals: De Kasteeltuinen van Arcen, Graanbranderij de IJsvogel, de Hertog Jan brouwerij en natuurlijk Thermaalbad Arcen. En dan heb ik het nog niet over onze mooie natuur die iedereen uitnodigt om door te wandelen of te fietsen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de historie van Arcen, dan is het voor groepen mogelijk om met een rondleiding mee te gaan met onze gidsen die u hierover alles kunnen vertellen.

Toch een beetje culinair laten verwennen en alles te weten komen over de historie van Arcen? Boek dan een culinaire rondleiding met gids. Dit is mogelijk met een groep van minimaal 10 personen en duurt ongeveer 4 uur. U bezoekt dan tijdens de wandeling 4 horecagelegenheden. Hier kunt u genieten van een driegangen diner, natuurlijk met als nagerecht een ijscoupe van Clevers.

Voor de wandelaars hebben wij een hapjesroute van circa 10 kilometer uitgezet door de natuur van Arcen. Inlichtingen via onze site www.arcenevents.nl of via email info@arcenevents.nl of bel even: 06 5 33 77 382. Ik wil u graag uitnodigen om ons mooie dorp te bezoeken.

 Reserveer nu
Groeter Wilfred Groot