Venlo

Venlo   

Peperstraat 10    5911 HA    Venlo   


Venlo: het stedelijk centrum van de regio dat zeker eens bezocht moet worden! Het rijke winkelaanbod zorgt ervoor dat er naar hartenlust geshopt kan worden. Na een bezoek aan de binnenstad is het heerlijk om op een van de terrassen te belanden of een van de vele andere horecagelegenheden te bezoeken! Vandaar de terechte titel 'beste binnenstad 2013-2015'. In de gezellige binnenstad van Venlo mogen de winkels elke zondag open zijn, niet alle winkels maken gebruik van deze mogelijkheid, maar het is ook op zondag mogelijk om te winkelen in Venlo!

Venlo is tevens de plek waar verschillende jaarlijks terugkerende festivals en evenementen plaatsvinden, waarbij de 'Vasteloavend' in het oog springt.

Op het gebied van kunst en cultuur biedt Venlo verschillende mogelijkheden. Naast musea als het Limburgs Museum en Museum van Bommel van Dam vindt u er bijvoorbeeld ook theater de Maaspoort en enkele kleinere culturele centra. 

Groeter John Decker
Groeter John Decker Mijn naam is John Decker, ik ben een van de 15 VVV-stadsgidsen van de stad Venlo. Ik begroet u graag in het “Stedje van lol en plezeer”!

Wandelroutes in de buurt