Well

Well   

Kasteellaan 10    5855    Well    website


Het dorpje Well is opgesplitst in oud- en nieuw Well. Het oude en nieuwe dorp wordt verbonden door de Kasteellaan, waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Aan het eind van de Kasteellaan vindt u Kasteel Well en bij de Maas ligt het oude ommuurde kerkhof met de St. Vituskapel.

Het is heerlijk wandelen en fietsen langs de Maas of rondom het Reindersmeer. Maar u kunt ook 'erop en over' de Maas met de speciale met fietsroute langs verschillende Maasdorpen of volg een van de bijzondere mountainbike routes.

Er zijn verschillende horecapunten in Well waar u kunt genieten van een hapje en een drankje zoals Bosbrasserie in de Sluis, waar Bezoekerscentrum Maasduinen is gevestigd, of Brasserie de Huiskamer met Nationaal Park de Maasduinen in de achtertuin.

Tijdens een dagje uit in Well kust u een bezoek brengen aan Kasteel Well, De Bergerse Schaapskooi of Filia Mosea voor een gezellige boottocht langs en door prachtige natuurgebieden in het Maasdal. Ook voor de kinderen worden er vele activitieten georganiseerd in de regio.

 

Wandelroutes in de buurt