Het Gebroken Slot   Reserveren

Het Gebroken Slot   

Venloseweg 71    5971 PB    Grubbenvorst    Tel: 06 53218748    e-mail   website


Groot Gribben ligt op een landgoed, pal aan de Maas en is omgeven door de Everlose beek en de Baersdonk. Het is een eiland waarop de natuur zich mooi heeft kunnen ontwikkelen. Je bent te gast in een hoeve uit het jaar 1648, einde van de 80 jarige oorlog. De witte dame ontvangt je graag op het landgoed waar zij volgens de legende al eeuwen vertoeft en waarschuwt tegen onoprechtheid. De gastvrouw en de gastheer wonen in het oude varkenskot op het landgoed en willen er graag voor zorgen dat je bij hen een onvergetelijke tijd door brengt.

De ligging pal aan de Maas en de aanwezigheid van een boothelling maken het mogelijk dat je je bootje ter plekke te water kunt laten. De "Maashopper" kan je daar tijdens haar vaarseizoen oppikken voor een taxi/boottocht naar Arcen, Venlo of Steyl. Dit landgoed zal je rust brengen, Auping Boxspring bedden helpen bij een goede nachtrust. Het woonoppervlak bedraagt 175 vierkante meter. Is jullie groep groter of kleiner dan 10 personen? Geen probleem! Op Het Gebroken Slot liggen nog 2 vakantiehuizen waardoor gezelschappen van 4, 8, 10, 14 of 22 personen ontvangen kunnen worden.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Gratis internet of wifi
Additionele faciliteiten
  • Historisch natuurhuis
  • Boothelling om met eigen boot te water te gaan of je tijdens het vaarseizoen te laten oppikken door de Maashopper voor een taxiboottocht naar Arcen, Venlo of Steyl
  • Naastgelegen golfbaan Slottermolen is toegankelijk voor gasten met een Golf Vaardigheid-Bewijs (greenfee €15)
Sanitaire voorzieningen en slaapgelegenheden 10 Slaapvertrekken
22 Slaapplaatsen
4 Toiletten
5 Douches
Type In of bij boerderij (woonboerderij)
Ligging Aan de Maas, Landelijk