Vakantiehuis Aan de Heuvel   Reserveren

Vakantiehuis Aan de Heuvel   

Heuvelweg 14    5962 AE    Melderslo    Tel: 077-3988328,06-53926559    e-mail   website


'Aan de Heuvel' is het ideale vakantieverblijf voor een vakantie met familie of vrienden. 'Aan de Heuvel' is sfeervol en ligt in het buitengebied van Horst aan de Maas. Het is een ideale thuisbasis voor een gezellige vakantie in Noord-Limburg. De mooi ingerichte boerderij biedt plaats aan maximaal 15 personen en ligt aan de rand van de “Kasteelse Bossen” in het dorpje Melderslo.

Trots deelnemer van Regio van de Smaak

De regio biedt volop mogelijkheden voor actieve en culinaire uitstapjes. Heerlijk fietsen en wandelen langs de maas, de rozenvelden, door de bossen of heide behoort tot de mogelijkheden. Ervaar de pracht van het nabij gelegen nationaal park "De Maasduinen" en de parel van Noord Limburg "Arcen". In de buurt bevinden zich verder diverse restaurants met streekproducten.

Ontdek Vakantiehuis "Aan de Heuvel". Proef het land!

 

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Hengelsport mogelijkheden, Huisdieren in overleg, Kookgelegenheid, Niet-roken kamer(s)
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Rolstoel toegankelijke kamer(s) met rolstoel toegankelijk sanitair, Rolstoeltoegankelijk bedrijf
Additionele faciliteiten
  • Terras
  • Recreatieruimte (tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis etc.)
  • Speeltuintje voor kinderen
  • Wandel- en fietstochten in de buurt
Sanitaire voorzieningen en slaapgelegenheden 5 Slaapvertrekken
15 Slaapplaatsen
3 Toiletten
2 Douches
Type In of bij boerderij (woonboerderij), Vrijstaand huis
Ligging Landelijk