B&B De Fruitschuur

B&B De Fruitschuur   

Schandelo 79    5941 NG    Velden   
Tel: 077-7703310    e-mail   website

Vanaf    € 85,00
per kamer per nacht
o.b.v. 2 pers. per kamer incl. ontbijt


Vlak bij Venlo en Arcen op landgoed AenHeck, ligt B&B De Fruitschuur. Een bijzonder adres waar je – ja inderdaad – de tijd doorbrengt in een oude fruitschuur. De schuur is in nostalgische sfeer omgebouwd tot knusse plek midden in het groen. In de namiddag gaat het vuur in de korf aan en kunt u lekker wegdromen onder een oude perenboom met een goed glas wijn in de hand en genieten van de prachtige natuurtinten.

De Fruitschuur ligt is voorzien van alles wat denkbaar is zonder tekort te doen aan de huidige wensen. De voormalige fruitbewaarschuur staat los van het woonhuis en heeft een eigen oprit, keuken, woon- en badkamer. Daarbij kan ook gebruik worden gemaakt van de tuin met uitzicht op de landerijen. Of zelfs de paardenstal, als u ons bezoekt voor een paardentrektocht. Het ontbijt van biologische, seizoens- of streekproducten serveren wij in De Fruitschuur aan tafel.

Gelegen tussen de natuurgebieden Zwart Water en Ravenvennen is De Fruitschuur bovendien een mooie uitvalsbasis voor diverse buitenactiviteiten. Van wandelen, fietsen, paardrijden, mennen, tot geocaching.

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Prijs (vanaf)

€ 85,00

Faciliteiten

Aantal kamers 1
Aantal meerpersoonskamers 1
Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Huisdieren in overleg, Ontbijt geserveerd, Ontbijt klaargezet in koelkast, Gratis internet of wifi, Niet-roken kamer(s), Privé badkamer
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Rolstoel toegankelijke kamer(s) met rolstoel toegankelijk sanitair, Rolstoeltoegankelijk bedrijf
Additionele faciliteiten
  • Workshops
  • Vergaderingen
  • Coachingssessies
  • Heidagen managementteams
Type In of bij boerderij (woonboerderij)
Ligging Landelijk
Boek een kamer