Gr8 Hotel Sevenum

Gr8 Hotel Sevenum   

Kleefsedijk 29A    5975 NV    Sevenum   
Tel: 088 45 40 631    e-mail   website


Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A27 en op slechts 10 minuten rijden van het stadshart van Venlo. Bovendien op een kleine afstand van de Belgische en Duitse grens.

Het Limburgse Sevenum is prachtig gelegen en staat bekend om zijn groene weilanden met grazend vee en de prachtige natuur die goed te verkennen is per fiets of te voet. Zoals de Elsbeemden, met zijn graslanden en broekbossen, een vochtig natuurgebied. Zo’n 65 vogelsoorten zijn in het gebied te vinden, waaronder de nachtegaal en de ijsvogel. Daarnaast zijn er de Heesbeemden, waar els- en wilgenbossen zich afwisselen met weilanden. Hier spot je zo een tal aan vlinders, rietvogels en uilen.

Dicht biedt de sfeervolle stad Venlo volop vertier. Ontdek de vele Venlose boetieks en speciaalzaken in de historische binnenstad. Ook het shopgebied, aan de rand van de stad, laat het bloed van echte shopaholics sneller stromen. De vele festivals, muziekoptredens en het theater zorgen voor veel Limburgse gezelligheid! Ook op culinair gebied heeft de stad alles voor het prikkelen van de zintuigen.

  • 3-sterren faciliteiten
  • moderne kamers met elk: dubbele boxspring, ruime badkamer met douche, gratis toiletartikelen, apart toilet, een tafel met twee fauteuils, kastruimte en een flatscreen tv.
  • ontbijt
  • community room
  • snelle wifi (gratis)
  • parkeren kan voor de deur (gratis)

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Aantal kamers 64
Aantal meerpersoonskamers 64
Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Ontbijt buffetvorm, Restaurant / table d'hôte, Niet-roken kamer(s), Privé badkamer
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijke kamer(s) met rolstoel toegankelijk sanitair, Rolstoeltoegankelijk bedrijf
Fietsfaciliteiten Afgesloten fietsenstalling, Oplaadpunt e-bikes
Ligging In / naast het bos