Jachthaven Eldorado   Reserveren

Jachthaven Eldorado   

Witteweg 9    6586 AE    Plasmolen    Tel: 024-6962366    e-mail   website


De prachtige ligging, het schone water van de Mookerplas, de goede service en kwaliteit maken van Jachthaven Eldorado een begrip in de watersport.

Bij Jachthaven Eldorado bent u verzekert van een aangenaam verblijf, met een ruime steiger, stroom- en watertappunten, modern sanitair, WiFi, een wasserette, tankstation en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Het sfeervolle restaurant met dakterras geeft een prachtig uitzicht over de haven en de Mookerplas!

Sinds 2004 wappert bij Jachthaven Eldorado de Blauwe Vlag. Dit is een internationale milieu-onderscheiding voor schone en veilige jachthavens. Een luxe jachthaven, gelegen in het Bourgondisch dorpje Plasmolen. 

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Hengelsport mogelijkheden, Huisdieren toegestaan, Supermarkt / parkwinkel, Wasserette, Watersport mogelijkheden, Watersport winkel, Strandbad, Café / bar, Restaurant, Internet of wifi tegen betaling
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk sanitair, Rolstoeltoegankelijk bedrijf
Fietsfaciliteiten Afgesloten fietsenstalling, E-bike verhuur, Fietsverhuur, Kinderfietsverhuur
Additionele faciliteiten
  • Botenlift
  • Drijvend tankstation
  • Overdekte winterstalling
  • Eigen werkplaats, Volvo penta dealer
  • Gelegen aan diverse leuke restaurants 
  • Full service/one-stop jachthaven 
Jachthaven plaatsen 50 Passanten plaatsen, 450 Seizoens ligplaatsen
Ligging Aan een meer of plas, In / naast het bos