De Riethorst   Reserveren

De Riethorst   

Riethorsterweg 10A    6586 AC    Plasmolen    Tel: 024-6962370    e-mail   website


Het kleinschalige familiepark De Riethorst ligt in een schitterend, landelijk en bosrijk gebied in de kop van Noord-Limburg. Gelegen tussen de Maas en Mookerheide, de ‘brug’ tussen Maas en heuvelland. Een landschap met ongekende recreatieve mogelijkheden. Ervaar zelf de imponerende pracht van uitgestrekte bos- en heidegebieden, een uniek stuwwallenlandschap, uiterwaarden, een grote recreatieplas en vele cultuurhistorisch waardevolle elementen die duiden op het Romeinse verleden van de streek.

Het bourgondische zuiden begint in Plasmolen-Mook. Tal van gezellige restaurants bieden u hier een gastvrij onthaal. Bovendien is Noord-Limburg het aspergegebied bij uitstek, wat blijkt uit de voortreffelijke gerechten die diverse restaurants u in het aspergeseizoen voorschotelen. Maar ook voor een kopje koffie met een stuk heerlijke Limburgse vlaai bent u hier op de juiste plaats. En wat kan in deze streek beter als uitvalsbasis dienen dan een van onze comfortabele bungalows?

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Totaal aantal woningen 10
Woningen 10 x 6 persoonswoning
Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Huisdieren toegestaan, Supermarkt / parkwinkel, Wasserette, Gratis internet of wifi, Niet-roken woning(en)
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats
Fietsfaciliteiten Afgesloten fietsenstalling, Deelnemer "Fietsers Welkom", E-bike verhuur, Fietsverhuur, Oplaadpunt e-bikes, Tandemverhuur
Additionele faciliteiten
  • Enkele bungalows voorzien van extra badkamer met toilet
  • Veel privacy
  • Verhuur linnenpakket
  • Toeristische informatie verkrijgbaar in de receptie
  • Bushalte richting Venlo/Nijmegen op 400m afstand
  • Op loopafstand van: bowlingbaan, midgetgolfbaan, Mookerheide, bootverhuur, St. Jansberg, recreatieplas de Siep, peuterbadje
Type Op camping of bungalowpark
Ligging Landelijk