Het Achterhuis   Reserveren

Het Achterhuis   

Ottenskamp 4    5853 EH    Siebengewald    Tel: 0485-441635    e-mail   website


"Het Achterhuis" is een comfortabel vakantiehuis in natuurrijk gebied voor maximaal 10 personen met jacuzzi, sauna en gratis wifi met 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

"Het Achterhuis" is geëindigd in de top 10 beste Belvilla's van Nederland van 2016!

Uniek gelegen op de grens tussen natuurgebied de Maasduinen en Duitsland bevindt zich deze prachtige boerderij uit 1912, waarvan een gedeelte is omgebouwd tot modern vakantiehuis. Oude facetten zijn behouden gebleven en er zijn twee kamers met een moderne variant van de bedstee (zeer leuk voor kinderen). Het ontbreekt hier zeker niet aan modern comfort. Zo beschikken bijvoorbeeld alle slaapkamers over een eigen badkamer.

Hoe mooi het binnen ook is, het werkelijke hoogtepunt van deze locatie is de prachtige natuur. Vanuit de woonkamer heeft u een fantastisch en vrij uitzicht.

Voor de deur ligt een prachtige natuurvijver waar bij goed weer (eventueel) in gezwommen kan worden. De vijver trekt bijzondere dieren uit de omtrek aan die je hier kunt spotten zoals: de ijsvogel, diverse uilen, marters, hermelijnen, zwaluwen en zelfs de ree heeft hier de drink en rustplaats ontdekt.

Het energieverbruik voor de woning(en) is CO2-neutraal. We maken 100 % gebruik van biomassa: energie in de vorm van hout, houtpellets en groene energie.

Bekijk ook de Facebookpagina van Het Achterhuis.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Faciliteiten

Totaal aantal woningen 1
Woningen 1 x 10 persoonswoning
Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Hengelsport mogelijkheden, Wasserette, Gratis internet of wifi, Niet-roken woning(en)
Fietsfaciliteiten Afgesloten fietsenstalling
Additionele faciliteiten

- 3 badkamers aanwezig

Type In of bij boerderij (woonboerderij), Vrijstaand huis
Ligging Landelijk