VVV Venlo

VVV Venlo   

Klaasstraat 17    5911 JN    Venlo    Tel: 077-3543800    e-mail   website


Welkom bij onze VVV, welkom in Venlo!

U vindt ons VVV agentschap in het centrum van de stad, bij Boekhandel Koops. Een VVV met een ruim aanbod aan kaarten, boeken, gidsen maar ook een scala aan cadeautjes uit eigen stad en streek. Een aandenken aan een prettig verblijf maar ook leuk om cadeau te doen.

Naast alle VVV producten heeft onze VVV ook een uitgebreid assortiment cadeaubonnen. Iedereen kent natuurlijk de nationale VVV Cadeaubon, een bon om zelf te kiezen. Maar de VVV verkoopt meer landelijke bonnen zoals de Bioscoopbon, Dinercheque, Podiumkaart en de Bongo Belevenisbon. In heel Nederland inwisselbaar. Daarnaast zijn er ook bonnen die uitsluitend in onze eigen stad en regio te besteden zijn. Een voorbeeld daarvan is de Groeët Venlose Aetbón. Een dinerbon die bij 24 restaurants in de gemeente te besteden is. Leuk om te geven... heerlijk om te krijgen!

Maar ook als u op zoek bent naar invulling van bijvoorbeeld een familiedag, team-uitje of vrijgezellenfeest bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen voor uw groep een passend programma samenstellen. Of het nou cultureel, sportief, creatief of culinair moet zijn, mogelijkheden te over om er een mooie dag van te maken. Wij helpen u graag op weg. Tot ziens!

Openingstijden:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 09:30 - 18:00 uur
  • Donderdag 09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
  • Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

Groeter John Decker
Groeter John Decker Mijn naam is John Decker, ik ben een van de 15 VVV-stadsgidsen van de stad Venlo. Ik begroet u graag in het “Stedje van lol en plezeer”!


Arrangementen