Ontdek de Regio van de Smaak

Proef overheerlijke gerechten bereid met verse streekproducten

IJssalon De Zeuten Inval

IJssalon De Zeuten Inval    

Mark 15    5941 GA    Velden    Tel: 077-356 0174    e-mail   website


De familie Van den Hombergh is een horecafamilie pur sang. Al sinds 1951 zijn ze de trotse uitbaters van Hostellerie De Maasduinen, waarin een hotel, een restaurant en een brasserie gevestigd zijn. In 2006 kwam daar IJssalon De Zeuten Inval bij, waar op ambachtelijke wijze ijs wordt gemaakt.

Geheel in de lijn van de familietraditie wordt ook het ijs volledig volgens eigen receptuur bereid. De ijsbereiders gingen er speciaal voor in België in de leer: ijs maken is immers een vak apart. Inmiddels staan er zo’n twintig huisgemaakte en enkele bekroonde ijssoorten van het eigen N’ICECREAM ijs op de menukaart en daar komen ieder seizoen weer nieuwe smaken bij. Uren staan de ijsbereiders in de keuken om het perfecte recept te vinden. Een van hun toppers is het Peelse Blauwe Bessenijs, een subtiele mix tussen sorbetijs en roomijs met bessen van de firma Blauwebessenland. Sinds kort halen de ijsmakers hun melk zelfs vers bij een boer uit Horst-America, wat uiteraard voor nieuwe inspiratie zorgde… nieuwe ijssmaken zijn  boerenyoghurt en boerenvanille. Wie wel eens een ijsje van de Veldense Van den Homberghs heeft geproefd, hoeven we niks meer uit te leggen. Voor de rest: geloof ons, deze familie weet wat lekker is.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Tijdens de winterperiode gesloten

Faciliteiten

  • Groot terras aan de markt
  • Elektrisch oplaadpunt voor fietsen
  • Handijs en ijscoupes