Ontdek de Regio van de Smaak

Proef overheerlijke gerechten bereid met verse streekproducten

Martens Asperges en Streekproducten

Martens Asperges en Streekproducten   

Donkerhofsteeg 7    8565 BA    Tienray    Tel: 06-55745172    e-mail   website


Mts Martens van Disseldorp is een familiebedrijf, welke is gespecialiseerd in het telen van verschillende soorten rassen witte en groene asperges. Al generaties lang houden zij zich bezig met zowel de teelt, als de verkoop van dit heerlijke streekproduct.

Dat het telen van asperges bij Martens van Disseldorp in het bloed zit, moge duidelijk zijn. Het hele proces, van teelt tot en met verwerking wordt dan ook zorgvuldig in de gaten gehouden, zodat ook werkelijk aan alle eisen wordt voldaan.

In het winkelgedeelte van Mts Martens van Disseldorp vindt de verkoop van witte en groene asperges en aanverwante producten plaats. Deze winkels zijn gelegen in Tienray en Vierlingsbeek aan de snelweg. Hier vindt u ook het Aspergerestaurant De Overbeek, waar je in het seizoen deze heerlijke groente kunt eten.

Aangezien Mts Martens van Disseldorp ook asperges in kassen teelt, is de Koningin onder de groenten hier al vanaf februari verkrijgbaar.

Ontdek Mts Martens van Disseldorp. Proef het land!

 

Ron, Peter en Susan
Ron, Peter en Susan
Ron, Peter en Susan

Graag verwelkomen wij u in een van onze winkels voor onze lekkere asperges en verrassende streekproducten, of een eventuele... Lees verder

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

Winkel Tienray

  • Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 09.00 - 16.00 uur

Winkel Vierlingsbeek

  • Maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 uur
  • Zondag 10.00 - 18.00 uur

 

Faciliteiten

  • Aspergeteelt
  • Aspergeverkoop en rondleidingen
  • Verkoop streekproducten