Ontdek de Regio van de Smaak

Proef overheerlijke gerechten bereid met verse streekproducten

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof   

Roomweg 85    5985 NS    Grashoek    Tel: 077-3082677    e-mail   website


Golfen en wijn, een ideale match voor de ware levensgenieter. Tegen de achtergrond van het prachtige Peellandschap van Grashoek bevindt zich Landgoed Wijn & Golfdomein Kapelkeshof: een golfbaan, een exquise streekrestaurant én een hectare grote wijngaard.

Wijn maken in Limburg? Jazeker! Op het landgoed groeien maar liefst vier druivenrassen, twee witte – de Helios en de Solaris - en twee rode – de Cabernet Cortis en de Regent. De rassen zijn uiterst geschikt voor de teelt op Hollandse bodem en zorgvuldig geselecteerd op hun eigentijdse smaak. Kapelkeshof ontwikkelde sinds de start in 2006 vijf bijzondere wijnen, waaronder twee prijswinnaars: de Cuvee Helios een exotische, halfdroge witte wijn en de Parel van Peel en Maas, een bijzondere én bekroonde mousserende rosé en cuvee de Peelrand.

De liefde voor wijn stroomt door alle aderen van het domein. Holes dragen namen van druivensoorten en in het restaurant worden tal van culinaire activiteiten georganiseerd met heerlijke bijpassende wijnen van eigen grond. Daarnaast biedt Kapelkeshof rondleidingen, wijnproeverijen en speciale groepsarrangementen aan. Voor wie iets bijzonders wil, is er zelfs de mogelijkheid om een wijnstok te adopteren. Zo volgt u het hele proces: van druif tot fles. Vive le vin!

Louis & Truus Beumers
Louis & Truus Beumers
Louis & Truus Beumers

Louis en Truus Beumers zijn van origine echte agrariers met een passie voor wijn. In 2006 is deze passie uitgegroeid tot een profesioneel... Lees verder

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Elke dag vanaf 10.00 uur
  • Op maandag vanaf 13.30 uur

Faciliteiten

  • Wijngaard
  • Wijnmakerij
  • Restaurant/proeflokaal
  • Rondleidingen
  • Wijnproeverijen