Strategische partners

De missie voor recreatie en toerisme luidt : door samenwerking kwaliteit bieden om de eigen inwoner, recreant en toerist te boeien en te binden. Leisure Port ziet het als één van haar taken om verbindingen te leggen tussen de vele spelers, zowel publieke als private partijen.

Strategische partners:

VVV:
In verschillende gemeenten zijn VVV winkels actief. Leisure Port en de aangesloten platforms werken nauw samen met de VVV organisatie waarbij de VVV winkels primair het gastheerschap op zich nemen.

Regio Venlo gemeenten:
De Regio Venlo, gevormd door de gemeenten Gennep, Venlo, Venray, Horst a/d Maas en Peel en Maas, is een strategische partner waar nauw mee wordt samengewerkt op het gebied van recreatie & toerisme. Leisure Port  zal de ondernemers in dit overleg vertegenwoordigen. www.regiovenlo.nl

SVL (Samenwerkende VVV’s Limburg):
Leisure Port, als vertegenwoordiger van Noord-Limburg, vormt samen met VVV Zuid-Limburg, VVV Maastricht en VVV Midden-Limburg de SVL organisatie. Leisure Port sluit zich aan bij de promotiecampagne ”Limburg, Liefde voor het leven” die door de provincie gefinancierd wordt en door SVL vormgegeven.

Proef de Grensregio:
De promotiecampagne Proef de Grensregio heeft als doel om meer toeristen uit Nederland, Duitsland en grote Europese steden met vliegverbinding Airport Weeze naar Zuidoost Nederland en Duitse Niederrhein te trekken. Proef de Grensregio is een Interreg project en wordt door de Europese Unie en diverse projectpartners gefinancierd. Deze promotiecapagne wordt begeleid door het programmamanagement bij de Euregio Rijn-Waal. Leisure Port zal namens regionale gemeenten een coördinerende rol vervullen zodat het Noordlimburgse aanbod op www.smaakopdekaart.nl goed vertegenwoordigd is.

Smaak op de Kaart

Grensoverschrijdend Dagtoerisme: 
Grenzeloze ontspanning: hartelijk welkom in de Nederlands-Duitse regio zonder grenzen. Ontdek deze groene streek vol natuur, cultuur en geschiedenis. Samen zijn en duurzaamheid, samen groeien en samenwerken zijn sleutelelementen in het INTERREG-project 'Grensoverschrijdend Dagtoerisme', waarbij in totaal 20 verschillende partners aan beide kanten van de grens de handen ineen hebben geslagen. Leisure Port sluit zich aan bij de promotiecampagne www.onbegrensd-genieten.nl


 

Fietsroutes

Fietsroutes

Geniet van mooie fietsroutes in Noord-Limburg

Evenementen

Evenementen

Vele leuke evenementen in Noord-Limburg

Dagje uit

Dagje uit

Een leuk dagje uit voor iedereen!