Auteurs

Bregje Boer

Bregje Boer zakte op haar 18e vanuit Brabant af naar Maastricht en is nooit meer weggegaan. Inmiddels woont ze er samen met haar verloofde en hun kleuterzoon. Na een loopbaan in HR is ze nu als een vis in het water als tekstschrijver voor bregjeboer.nl en blogger op bregblogt.nl. In Limburg ontdekt ze graag fijne plekken om te eten, drinken en slapen.

Laura :

Laura van wereldvanmama.nl en wereldvankinderen.nl is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Met haar gezin ontdekt ze graag het mooie Limburg. In haar blogs met een persoonlijke touch houdt ze je op de hoogte van de dingen die ze doet en meemaakt.

Dennis van Houts

Dennis is de hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. De recensiesite richt zich op jongens van 6 tot 16 jaar, met tips en besprekingen over kinderboeken, educatieve boeken, speelgoed, spellen en meer. Ook de leukste uitjes komen in zijn blogs aan bod!

Karina en Dick Ahles-Frijters

Karina en Dick Ahles-Frijters zijn de beheerders van de blogs TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl. Deze blogs zijn respectievelijk voor zwangere vrouwen en moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar en voor aanstaande papa’s en vader met kinderen. Er wordt geblogd over verschillende producten, de laatste nieuwtjes en leuke uittips!

Meer updates en verhalen