Auteurs

Lisette de Bruijn

Lisette is blogger bij Lisetteschrijft.nl. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Lisette houdt ervan om te schrijven met een flinke dosis humor en herkenbaarheid. Normaal gesproken komt ze haar geliefde Westland niet uit, maar voor Liefde voor Limburg maakt ze graag een uitzondering.

Yvonne Ufkes

Yvonne Ufkes van Kidzblogger.nl is getrouwd en heeft drie kinderen: Justin, Dylan en Milan. Samen met de boys beleven zij allerlei leuke dingen. Ze gaan regelmatig naar pretparken, dierentuinen, dagjes weg en doen nog veel meer. Dit deelt Yvonne op haar blog.

Marieska Visser

Marieska blogt op haar website Love4momz.nl voor mamma's van over de hele wereld. Met dagelijks updates over mode, lifestyle, boeken, speelgoed, vakanties (zoals in Noord-Limburg) en nog veel meer is het een inspirerende plek op het web voor iedere mommy (to be).

John Silvertand

John Silvertand is aangesloten bij Filmwerkgroep CMN, een stichting met enthousiaste vrijwilligers die door het maken van films en thematische fiets- en wandelroutes de cultuurhistorie en de natuur van de top van Limburg zichtbaar en beleefbaar maken. Om ook jongeren te bereiken zetten de vrijwilligers in op social media zoals YouTube.

Meer updates en verhalen